Duinvilla’s met compleet aangelegde tuin

augustus 15, 2019 12:00 am

Alles aan de duinvilla’s van Wonen aan de Otterschelp is ‘next level’. Ook de tuin. Die wordt compleet aangelegd en in het eerste jaar kosteloos voor u onderhouden. Dat laatste ís al bijzonder, maar het ontwerp is helemaal uniek. Daarin wordt het duinlandschap doorgezet. Ruimte genoeg: de kavels waarop de drie duinvilla’s worden gebouwd, zijn (inclusief een stukje privé water) circa 887, 990 en 969 vierkante meter groot.

Natuurlijke beplanting, niveauverschillen, slingerpaden en terrassen

De tuinarchitect heeft aan alles gedacht. Zo krijgt de tuin, die op het zuidwesten ligt, de natuurlijke beplanting die u ook in de omgeving tegenkomt. Verder zijn er niveauverschillen, slingerpaden en terrassen. Daarnaast wordt de tuin uitgerust met een beregeningsinstallatie. Een lichtplan zorgt bovendien voor sfeervolle verlichting. Heerlijk als u op een warme zomeravond, als de zon al onder is, nog even wilt ontspannen en van de buitenlucht genieten.

Vissteiger en aanlegsteiger voor een sloep

Over ontspanning gesproken. De tuin krijgt een vissteiger en een aanlegsteiger voor een sloep. Daarmee vaart u straks zo naar een van de doorgaande vaarroutes in het Westland, richting Den Haag, Rotterdam en Delft.
Tuinontwerp