De duinvilla’s

‘Next level’ wonen, met instapklare duinvilla’s en veel ruimte voor eigen wensen

De drie duinvilla’s van Wonen aan de Otterschelp zijn instapklaar. Dat betekent dat ze compleet worden afgewerkt, met uitzondering van de vloer en de raamdecoratie. U kunt er na de oplevering dus vrijwel meteen in. Tegelijkertijd is er volop ruimte voor uw wensen en ideeën. Wonen is hier naar een ‘next level’ getild. Niet alleen qua locatie, ruimte, comfort, uitstraling en duurzaamheid. Ook letterlijk. De entree, de living en de keuken bevinden zich op de eerste verdieping. Slaap- en badkamers liggen op de begane grond.

Entree, living, keuken en study’s op eerste verdieping

Een rondleiding door de exclusieve duinvilla’s begint dan ook altijd op woonlaag +1. Daar betreedt u de woning via een ruime entree met ingebouwde garderobe. Vanaf deze plek komt u in de hal, die toegang biedt tot twee study’s (werk- en/of studeerkamers). Gaat u vanuit de entree de andere kant op, dan komt u via openslaande deuren in de riante living met open keuken. ‘Riante’ is niets te veel gezegd; met bijna 84 (!) vierkante meter is de living echt geweldig groot. En dankzij de plafondhoogte van circa 3,50 meter en de verdiepingshoge ramen en puien voelt het allemaal nóg royaler aan.

‘Zwevend’ terras met uitzicht op de duinen

Vanuit de living kijkt u uit op een natuureiland en op het duinlandschap, dat dankzij een uitgekiend ontwerp organisch in de tuin doorloopt. Wilt u de zee ruiken, de zon voelen en genieten van het uitzicht op de omgeving? Open dan de schitterende schuifpui en omarm het buitenleven op het half overdekte terras. Net als de living ligt dit terras, dat bijna 77 vierkante meter groot is, op +1. Het ‘zweeft’ dus boven uw tuin, wat uw blikveld nog verder verruimt.

Slaapkamers en badkamers met een hotel-gevoel

Weer terug in de woonkamer daalt u via de trap af naar de begane grond. Daar waant u zich in een luxueus hotel, met drie ruime slaapkamers en twee schitterende badkamers. De ene badkamer is uitgerust met een inloopdouche en een dubbele wastafel. De andere is een ensuite badkamer, die exclusief bij de master bedroom met inloopkast hoort. Behalve een inloopdouche en een dubbele wastafel heeft de ensuite badkamer een heerlijk ligbad. Ook hier ligt het echte buitengevoel om de hoek. Via openslaande deuren loopt u vanuit de master bedroom zo naar het (tweede) terras, de tuin en de aanlegsteiger.

Inpandige garage, ook parkeerplek buiten

De duinvilla’s hebben op beide woonlagen een apart toilet. De technische ruimte, met onder meer de warmtepomp en de boiler, bevindt zich op de begane grond. Daar ligt ook de ruime, inpandige garage. Niet alleen ín die garage, ook pal ervóór kunt u een auto parkeren. Buiten, maar wel overdekt.

Eigen inbreng voor nog meer wooncomfort. Nu, maar ook later

Natuurlijk kunt u ook voor een andere indeling kiezen, bijvoorbeeld met de master bedroom op de eerste etage. Of, denkend aan de toekomst, met álle functies gelijkvloers. Alles voor uw wooncomfort. Toch zíjn de duinvilla’s al toekomstgericht en levensloopbestendig. Beide etages zijn geheel rolstoeltoegankelijk. En een lift zorgt ervoor dat u probleemloos van de ene naar de andere etage komt, als dat met de trap niet meer kan.

Impressies Gevels, doorsneden & 3D Plattegronden

Kenmerken Prijslijst

Alternatieve woningtypes

Woningtypes, gevels en plattegronden

Helemaal ontzorgd, uw wensen leidend

 • Persoonlijke begeleiding van koop tot en met oplevering door wooncoach.
 • Individueel maatwerk mogelijk in overleg met interieurarchitect en wooncoach, voor een geheel eigen woonstijl.
 • Instapklaar bij oplevering.
 • Gebouwd onder Woningborg Garantie. Wooncoach bewaakt alle garantieafspraken.

Onder architectuur: bijzonderheden

 • Verdiepingshoge ramen en puien t.b.v. uitzicht en lichtinval.
 • Composiet natuurstenen bekleding op gevels (onderhoudsarm).
 • Hardhouten bekleding op entreedeuren en garagedeur (FSC-hout, dus onderhoudsarm).
 • Hardhouten lamellen in aluminium profielen aan buitengevel (FSC-hout, dus onderhoudsarm).
 • Riante terrassen met composiet vlonderdelen (onderhoudsarm).
 • Dakranden afgewerkt met aluminium zetwerk en voorzien van een coating in kleur.
 • Sedum dak.